Nytt nettsted

Publisert: 02.07.2020
Lånekassen er i ferd med å erstatte lanekassen.no med et nytt og moderne nettsted.

Du er nå på den nye delen av Lånekassens nettsted.  Under menyvalget "Utdanning i Norge" på lanekassen.no er alt innhold erstattet med nytt. Sider tilpasset studenter og elever i utlandet og de som betaler tilbake på lånet sitt, vil bli publisert i ny drakt i løpet av 2020.

Lansering

Innhold på det nye nettstedet skal lanseres litt etter litt utover resten av 2020. Det kan bety at enkelte deler av nettstedet ikke henger så godt sammen. Vi håper at du er tålmodig med oss i denne perioden.

Har du kommentarer til de nye sidene våre, blir vi veldig glad hvis du deler det med oss. Send gjerne en e-post til tilbakemelding@lanekassen.no. Vi kan ikke besvare spørsmål om saken din på denne e-posten. 

Muligheter for å beregne hva du kan få

Flere små kalkulatorer skal gjøre det enkelt for deg å beregne hva du kan få fra Lånekassen, og det skal være tydelig for deg hva som er lån og hva som er stipend. Dette er erstatter det som tidligere het støttekalkulator..

Tilgjengelig for flere

Innhold på det nye nettstedet skal publiseres på bokmål, nynorsk og engelsk. Det skal være like enkelt å bruke nettstedet på mobil som på PC, og nettstedet skal være tilgjengelig for brukere med nedsatt funksjonsevne. Vi følger reglene for universell utforming.