Jobb i Lånekassen

Hjelp oss å gjøre utdanning mulig for alle!

Formålet vårt er å gjøre utdanning mulig. For å få til det trenger vi engasjerte, faglig sterke medarbeidere som samhandler tett på tvers av fagområder.

Godkjent lærebedrift

Lånekassen er godkjent som lærebedrift i disse fagene:

  • Service- og administrasjon
  • IT-utvikler
  • IT-drift

Er dette aktuelt for deg, kan du søke på lærlingstillinger når vi kunngjør dem. Du finner oversikten over statlige lærlingvirksomheter og søknadsskjema hos OK stat.

Se ledige stillinger i Lånekassen

Les mer om hvordan vi jobber

I Lånekassen vil du møte dyktige, engasjerte og dedikerte medarbeidere og kollegaer fra flere fagdisipliner som ser styrken i å forene ulik kompetanse for å utvikle og videreutvikle våre tjenester. Her får du hyggelige kollegaer i et teknisk og digitalt fremoverlent miljø.

Les mer om å jobbe med IT i Lånekassen

Hvordan er det å jobbe i Lånekassen?

Møt to ansatte som forteller om jobb og karriere.

Vi tilbyr

Lånekassen tilbyr fleksibel arbeidstid med mulighet for avspasering. I perioden 15. mai til 14. september har vi sommertid med noe kortere arbeidsdag.

Ansatte får bruke inntil én arbeidstime i uka til trening.

Vi har treningsrom i alle lokalene våre. I tillegg har vi i løpet av året tilbud om ulike felles treningsaktiviteter som bootcamp, bordtennisturnering, fotball, gå-gruppe, langrenns- og løpekurs, svømming, yoga og «Bruk beina»-aksjon.

Alle ansatte er medlemmer av Statens pensjonskasse og det trekkes dermed 2 prosent av brutto lønn til obligatorisk premieinnskudd.

Lånekassen skal være en foretrukket arbeidsplass som muliggjør faglig og personlig utvikling. Vi har oppmerksomhet på framtidig kompetansebehov og riktig bruk av kompetanse, og arbeider med å utvikle medarbeidere i takt med endringer i mål og behov.

Når du starter i Lånekassen, får du en grundig opplæringsperiode med en fadder. Som nyansatt deltar du også på en introduksjonssamling der du treffer andre nye kolleger fra hele organisasjonen. Videre har du utviklingssamtaler med leder, der arbeidsoppgaver og kompetanseutvikling planlegges og evalueres. Vi har hele tiden oppmerksomhet på å være en lærende organisasjon, som samhandler og deler, og vi legger til rette for dette både digitalt og organisatorisk.