Stina valgte eFaktura og vant ny mini-PC!

Sist oppdatert: 20.05.2011
– Midt i blinken! Datamaskinen min er absolutt klar for utskiftning, så denne premien er perfekt, forteller en glad Stina Oseland fra Bergen. Hun vant eFaktura-konkurransen som Lånekassen og Nets kjørte i januar til mars, for å premiere kunder som valgte å få eFaktura.

Stina ble ferdig med masterstudiene i geografi i juni 2010, og har nettopp begynt å betale tilbake på studielånet. Som elektronisk kunde i Lånekassen får hun beskjed på e-post eller SMS når det ligger brev til henne på Dine sider. – Jeg var i Thailand da jeg fikk SMS fra Lånekassen om at det var et brev til meg på Dine sider. Der lå nedbetalingsplanen som viser at jeg skal betale fram til 2030. Litt av et brev å åpne på ferie i Thailand, ler Stina.

Til daglig jobber hun som vitenskapelig assistent ved institutt for Geografi ved Universitetet i Bergen, i tillegg til at hun jobber for Naturvernforbundet i Hordaland. Jobbene er ulike, men spennende; på universitetet jobber hun som forsker og undervisningsassistent, mens hun i Naturvernforbundet er ansatt i klimaprosjektet oljefri.no. Hun får med andre ord brukt mye av det hun har lært under studiene.

Velger alltid eFaktura

– Jeg er bevisst på å velge eFaktura når jeg får regninger. Det er veldig greit å få e-post med beskjed om at fakturaen ligger i nettbanken, og så bare gå inn og aktivere den. Det er kjekt å vite at det går automatisk når jeg har aktivert den.

Om eFaktura

Får du regningen på eFaktura, slipper du gebyret på 35 kroner hver gang. Om lag halvparten (ca. 250 000) av alle som betaler studielånet, får regningen på eFaktura.

Fordeler

  • Regningen blir sendt rett til nettbanken din. Du må bare godkjenne betalingen før forfallsdato
  • Du sparer miljøet ved å unngå å frakte papirregningen til postkassen din
  • Alle regningene er samlet på et sted
  • Du får varsling fra banken når eFakturaen kommer

Les mer om eFaktura

Slik får du eFaktura

1.    Si ja takk til eFaktura i nettbanken din når du betaler studielånet, eller gå til nettbanken og registrer en eFaktura-avtale nå.

2.    Du oppgir kundenummeret ditt i Lånekassen som eFaktura-referanse.

3.    Når du får eFakturaen i nettbanken, trenger du bare å godkjenne betalingen før forfallsdato. 

Vil du betale studielånet én gang i måneden?

Du har kanskje tenkt å dele opp beløpet og betale studielånet hver måned? Du kan godt gjøre det, selv om du velger eFaktura. Her finner du oppskriften på hvordan du betaler månedlig.

Ny konkurranse er i gang!

Fram til og med 30. juni har Lånekassen og Nets en ny konkurranse der du kan vinne en iPad!