Hanne vant mini-PC i forrige eFaktura-konkurranse!

Sist oppdatert: 15.02.2011
– Tuller du? Har jeg vunnet? Så gøy! jubler Hanne Krog fra Prestfoss i Buskerud. Hun vant konkurransen som Lånekassen og Nets (tidligere BBS - Bankenes BetalingsSentral AS) hadde før jul for å premiere kunder som valgte å få eFaktura.

Mini-PCen kommer godt med i jobben min. Jeg kan ha den i bilen når jeg kjører rundt til kundene, ivrer Hanne fornøyd. Hanne driver nemlig et renholdsfirma og bruker bilen mye i arbeidet.

På spørsmål om hun får brukt utdanningen sin i jobben som leder av firmaet, svarer hun kjapt ja! Jeg har en allsidig kombinasjon av ulike utdanninger ettersom jeg tok reiselivsskolen først, så studerte jeg litt bedriftsøkonomi, før jeg til slutt ble hjelpepleier. Denne kombinasjonen er matnyttig når jeg driver mitt eget firma med alt det innebærer av kontakt med kunder, markedsføring og papirarbeid.

Valgte eFaktura av de praktiske grunnene

– Jeg valgte eFaktura av de ”vanlige gode grunnene”: det er enkelt, oversiktig og lønnsomt i en hektisk hverdag, avslutter Hanne.

Om eFaktura

Får du regningen på eFaktura, slipper du gebyret på 35 kroner hver gang. Om lag halvparten (ca. 240 000) av alle som betaler studielånet, får regningen på eFaktura.

Fordeler

  • Regningen blir sendt rett til nettbanken din. Du må bare godkjenne betalingen før forfallsdato
  • Du sparer miljøet ved å unngå å frakte papirregningen til postkassen din
  • Alle regningene er samlet på et sted
  • Du får varsling fra banken når eFakturaen kommer

Slik får du eFaktura

  1. Si ja takk til eFaktura i nettbanken din når du betaler studielånet, eller gå til nettbanken og registrer en eFaktura-avtale nå.
  2. Du oppgir kundenummeret ditt i Lånekassen som eFaktura-referanse.
  3. Når du får eFakturaen i nettbanken, trenger du bare å godkjenne betalingen før forfallsdato. 

Vil du betale studielånet én gang i måneden?

Du har kanskje tenkt å dele opp beløpet og betale studielånet hver måned? Du kan godt gjøre det, selv om du velger eFaktura.

Ny konkurranse er i gang!

Fram til og med 31. mars har Lånekassen og Nets en ny konkurranse der du kan vinne en mini-PC!