Naska Xas

Sist oppdatert: 03.04.2018
– Samfunnsoppdraget er en viktig motivasjon

Navn: Naska Xas
Stilling: Saksbehandler, Oslo

- Når du jobber i Lånekassen jobber du med mennesker. Min jobb går ut på å vurdere rett til utdanningsstøtte. Jeg er også i direkte kontakt med studenter og hjelper dem med søknadsprosessen hvis de f.eks. skal sende inn dokumentasjon eller har blitt syke. En viktig del av jobben er å opplyse om rettigheter, sier Naska.

Naska XasSamfunnsoppdraget til Lånekassen er en viktig motivasjon for henne. – Mange tar nok støtten fra Lånekassen litt for gitt, men jeg har bakgrunn fra Kurdistan i Iran. Der er det absolutt ingen selvfølge å kunne ta høyere utdanning – spesielt ikke for jenter. At jeg jobber et sted som gjør utdanning mulig for alle er veldig fint å tenke på, forteller Naska.

Naska jobber som saksbehandler i Oslo-seksjonen, men startet sin Lånekasse-karriere i Stavanger i 2013, og har også jobbet på Tromsø-kontoret.

- Det er mange muligheter her, både til faglig utvikling og til å få andre arbeidsoppgaver. Nå jobber jeg med saksbehandling, men ser muligheter for å også jobbe i andre avdelinger.

– Jeg har møtt så mange fine mennesker på alle de tre kontorene jeg har jobbet. I Lånekassen får man venner, ikke bare kollegaer, påpeker Naska.

Ledige stillinger i Lånekassen