Knut Gunnar Borgmo

Sist oppdatert: 03.04.2018
– Olje i maskineriet

Navn: Knut Gunnar Borgmo
Stilling: Seniorrådgiver i HR, Oslo

- Jeg tenker hver dag at jeg har en meningsfull jobb. Å få være olje i maskineriet på en arbeidsplass som har et så viktig samfunnsoppdrag, er motiverende, sier Knut Gunnar.

Knut Gunnar BorgmoHan jobbet flere år i justissektoren før han begynte i Lånekassen i 2015. – Jeg ble fascinert over hvor langt Lånekassen hadde kommet med digitaliseringen. Det viste seg raskt at dette er en moderne arbeidsplass som det er spennende å jobbe i. I tillegg er det så mange fine folk som jobber her og et godt arbeidsmiljø, legger han til.

Som rådgiver i HR har Knut Gunnar varierte arbeidsoppgaver, og jobber tett med både tillitsvalgte og ledere. – Jeg har som hovedansvar at samarbeidet mellom arbeidsgiver og de tillitsvalgte fungerer bra, inkludert lønnsforhandlinger, sier han.

Knut Gunnar forteller om gode muligheter for faglig utvikling. - Lånekassen er i front med interne hjelpemidler og legger til rette for samhandling på de nyeste digitale arbeidsflater. Det gjør at man stadig er i en læreprosess, sier han.

Ledige stillinger i Lånekassen