Hedvig Seim Grindheim

Sist oppdatert: 03.04.2018
– Skal bidra til utvikling på tvers av avdelingene

Navn: Hedvig Seim Grindheim
Stilling: Produkteier for inntektsopplysninger og omgjøring, Oslo.

Hedvigs reise i Lånekassen viser karrieremulighetene i organisasjonen. Hun begynte som sommervikar i kundesenteret i 2015, før hun ble saksbehandler i 2016. Derfra gikk hun videre til jobb som leder for brukerstøtte til Modulis som er saksbehandlingssystemet i Lånekassen, før hun fikk jobb som produkteier for inntektsopplysninger og omgjøring.

Hedvig Seim Grindheim- Da jeg var leder for Modulis brukerstøtte var jeg bindeleddet mellom saksbehandlerne som bruker saksbehandlingssystemet, og de som jobber med det tekniske. Det var en jobb med varierte oppgaver der jeg samarbeidet med kollegaer i flere avdelinger for å identifisere feil i saksbehandlingssystemet, vurdere konsekvensene og prioritere hvilke feil som skulle rettes først. Lånekassen ble mye større den dagen jeg begynte i den jobben, jeg fikk et nytt perspektiv på arbeidet som gjøres her, sier Hedvig.

- Som produkteier for inntektsopplysninger og omgjøring har jeg det funksjonelle ansvaret for disse områdene internt i Lånekassen. På den ene siden skal jeg følge opp den daglige driften av tjenestene innenfor mitt produktområde, og håndtere feilsituasjoner. På den andre siden arbeider jeg med kontinuerlig forbedring av mitt produktområde og skal bidra til utvikling på tvers av avdelingene i Lånekassen, sier hun.

Ledige stillinger i Lånekassen