Ledige stillinger

Sist oppdatert: 25.06.2020
Lånekassens formål er å gjøre utdanning mulig! For å få til dette har vi engasjerte, faglig sterke medarbeidere som samhandler tett på tvers av fagområder.

Følg oss på LinkedIn

Se ledige stillinger i Lånekassen

Ønsker du å søke jobb hos oss?

Følg oss gjerne på LinkedIn, lanekassen.no, NAV.no eller finn.no for å holde deg orientert om ledige stillinger hos oss.

Lærling?

Lånekassen er godkjent som lærebedrift i kontor- og administrasjonsfaget. Er dette aktuelt for deg, kan du søke på lærlingstillinger når vi kunngjør dem. Du finner oversikten over statlige lærlingvirksomheter og søknadsskjema på okstat.difi.no.

Vi tilbyr

Fleksibel arbeidstid

Lånekassen tilbyr fleksibel arbeidstid med mulighet for avspasering. I perioden 15. mai til 14. september har vi sommertid med noe kortere arbeidsdag.

Trening i arbeidstiden

Ansatte får bruke inntil én arbeidstime i uka til trening.

Vi har treningsrom i alle lokalene våre. I tillegg har vi i løpet av året tilbud om ulike felles treningsaktiviteter som bootcamp, bordtennisturnering, fotball, gå-gruppe, langrenns- og løpekurs, svømming, yoga og «Bruk beina»-aksjon.

Pensjonsordning

Alle ansatte er medlemmer av Statens pensjonskasse og det trekkes dermed 2 prosent av brutto lønn til obligatorisk premieinnskudd.

Lånemuligheter

Via medlemskapet i Statens pensjonskasse får du tilgang til gode boliglån.

Faglig utvikling

Lånekassen skal være en foretrukket arbeidsplass som muliggjør faglig og personlig utvikling. Vi har oppmerksomhet på framtidig kompetansebehov og riktig bruk av kompetanse, og arbeider med å utvikle medarbeidere i takt med endringer i mål og behov.

Når du starter i Lånekassen, får du en grundig opplæringsperiode med en fadder. Som nytilsatt deltar du også på en introduksjonssamling der du treffer andre nye kolleger fra hele organisasjonen. Videre har du utviklingssamtaler med leder, der arbeidsoppgaver og kompetanseutvikling planlegges og evalueres. Vi har hele tiden oppmerksomhet på å være en lærende organisasjon, som samhandler og deler, og vi legger til rette for dette både digitalt og organisatorisk.